اتفاقا دیشب (نصفه شب!) با مرتضی جان در مورد همین برنامه بحث میکردیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای شما خالی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
افشين قطبي : مردم از من ميپرسند كه آيا اشتباهها عليه پرسپوليس عمدي است؟!
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مردم هر روز از من ميپرسند كه آيا اين اشتباهاتي كه عليه پرسپوليس صورت ميگيرد، عمدي است يا خير و من هيچ جوابي براي آنها ندارم.
افشين قطبي در گفتوگویی، اظهار كرد: سوالي كه مردم هر روز از من ميپرسند اين است كه آيا اين اشتباهاتي كه عليه پرسپوليس صورت ميگيرد عمدي است يا خير.
آيا برنامهريزي پشت پرده عليه پرسپوليس صورت ميگيرد. اين سوال مردم است. اما، من براي آنها جوابي ندارم.
تنها ميتوانم بابت نتايجي كه كسب شده از آنها عذرخواهي كنم. ما تنها ميتوانيم كيفيت فوتباليمان را كنترل كنيم و بايد تمركزمان را بر روي فوتبال بگذاريم و پرداختن به موضوعهاي حاشيهاي انرژي را از ما ميگيرد. نميخواهم تا پايان فصل درمورد مسايل حاشيهاي از جمله داوري صحبت كنم.
قطبي دربارهي وضعيت پرسپوليس در آستانهي ديدار اين تيم برابر پيام خراسان گفت: همهي بازيها مهم و حساس هستند، چيزي كه براي من ناراحت كننده است، نتايجي است كه كسب شده. ما در پنج بازي گذشته بهتر از حريفان بوديم و فكر ميكنم ميتوانستيم تمام 15 امتياز را بگيريم. اين نظر كارشناسان و مردم است. با اين حال بايد ياد بگيريم كه در هر بازي دو، سه گل از حريف پيش باشيم و از موقعيتهايمان استفاده كنيم.
وي افزود: طبيعي است تيمي كه اين قدر بازيكن از دست داده براي هماهنگ شدن به زمان نياز دارد. ما تنها ميتوانيم از پنج بازي كه پرسپوليس انجام داده، رضايت داشته باشيم. كيفيت فوتبالي ما بسيار رشد كرده است و اين چيزي است كه مورد تاييد كارشناسان و هواداران است. با اين حال در فوتبال حرفهاي نتيجهاي كه كسب ميشود، اهميت دارد.
شش ماه آينده يا يكسال بعد هيچ كس نميگويد كه از پرسپوليس در سه بازي چهار پنالتي گرفتند. هيچ كس درمورد داوري صحبت نميكند. اگر تنها يكي از پنالتيهايي كه بايد گرفته ميشد، بسود ما اعلام ميشد ما هم اكنون در صدر جدول بوديم.
قطبي دربارهي بازي سهشنبه برابر پيام خراسان گفت: معمولا تيمهايي كه نتيجهي خوبي كسب نكردهاند مقابل تيمهاي بزرگ با انگيزه هستند. بازيكنان تيمهاي ديگر ميخواهند در ديدار مقابل پرسپوليس و استقلال بهترين عملكردشان را ارايه دهند. آنها در پخش مستقيم در تلويزيون ديده ميشوند.
اين انگيزهي بازيكنان و مربيان را زياد ميكند. اطمينان دارم كه بازي دشواري را در مشهد پيشرو داريم. اين چالشي بزرگ براي من و همكارانم است. با اين حال ما تيم حرفهاي در اختيار داريم كه بايد امتيازهاي از دست رفته را جبران كنيم. ما در تهران سه امتياز از دست داديم و بايد در بازيهاي خارج از خانه اين امتيازهاي از دست رفته را جبران كنيم.
قطبي دربارهي وضعيت علي كريمي گفت: كريمي بسيار پرانگيزه در تمرينات حضور دارد. رفتار و اخلاق حرفهاي او درس بزرگي براي بازيكنان جوان است. خوشحال هستم كه او را در اختيار داريم.
وي دربارهي تمرين امروز پرسپوليس گفت: تمرينات بسيار خوبي را انجام داديم. امروز ديديد كه چگونه پرسپوليس مانند تيمهاي بزرگ اروپايي تمرين كرد. اين باعث افتخار است كه بازيكنان از تمام وجدانشان در تمرينات استفاده ميكنند.
قطبي دربارهي وضعيت توره گفت: در برخوردي كه او با دروازهبان مس كرمان در بازي داشته، پاي او دچار آسيب ديدگي شده است. با اين حال او در جريان بازي متوجه اين آسيب ديدگي نشد و پس از بازي پايش متورم شد و امروز پس از آزمايش MRI وضعيتش مشخص ميشود.
وي در پايان گفت: بايد از باشگاه راهآهن و انصاريفرد تشكر كنم كه با در اختيار قرار دادن چنين مجموعهاي بهترين فضاي تمريني را براي پرسپوليس به وجود آوردند.
پرسپولیس نیوز
سپاس

Bookmarks